Hunden er menneskets bedste ven, og som hundeejer vil man gøre alt hvad man kan, for at ens hund har det godt. Det gælder også når det kommer til at beskytte hunden mod flåter, lus og lopper. Du kender sikkert selv til irriterende, kløende myggestik eller lus, og du kender sikkert også risikoen ved flåtbid. Din hund kan også opleve disse gener, men du kan beskytte den mod det.

Beskyt din hund på bedst mulig vis

Et godt middel til at beskytte din hund er Bayvantic, som er et flåt og loppemiddel. Det forebygger og behandler angreb fra lopper, pelslus, flåter, myg og fluer. Når du behandler din hund med Bayvantic, beskytter du den også, mod de sygdomme stik og bid kan overføre. Især i sommertiden kan flåter, flyer og myg være et problem, men når din hund er beskyttet med Bayvantic kan den lege frit i naturen uden gener – og du kan være fri for bekymringer!

Risiko for sygdomme nedsættes

Bayvantic virker allerede inden hunden bliver bidt, og er derfor særligt effektivt til at forebygge bid og stik. Bayvantic er et spot-on produkt, der dryppes på hundens hud. Herefter fordeler det sig hurtigt som et skjold over hele hudens overflade, og parasitterne forhindres i at suge blod. Dermed nedsættes risikoen for at sygdomme overføres, eksempelvis borreliose der kan overføres ved flåtbid.

Let og effektiv behandling

Når du vil behandle din hund med Bayvantic, skal du kende hundens vægt. Doseringen af produktet afhænger nemlig af, hvor stor din hund er. Bayvantic fås i pipetter som dryppes i hundens nakke. Hvis din hund vejer over 10 kg dryppes det også langs ryggen. Behandling beskytter din hund i 4 uger og bør gentages herefter. Bayvantic kan bruges til hunde når de er 7 uger og vejer 1,5 kg.

Kategorier: ArtiklerHunde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *