Efter at have renoveret børneværelset eller legeværelset kan man have lyst til at der skal ske noget nyt. Måske er børnene blevet lidt ældre og kan have lyst til noget andet dekoration på værelset, så hvorfor ikke gøre det lidt pænt og festligt? Vi har fundet nogle lækre plakater med søde og sjove dyr på til at dekorere børneværelset.

Vi har fundet lidt forskellige motiver, da det ikke er alle motiver, der passer lige godt til alle aldersgrupper.

Hr. Kanin og Ræv til de små

Til de små har vi fundet nogle lækre livlige motiver i skønne pastelfarver, hvor dyrene er festlige og har fået sjove navne. Plakaterne passer rigtig godt ind på de mindre børns værelser og kan endda give inspiration til nye lege og eventyr. Dyrene hører til nogle af de almindelige vilde dyr, som man også kan finde i de danske skove.
Prøv måske at tage barnet med i skoven og se om man kan se dyret eller finde spor efter det, for at give en særlig oplevelse.

Fantastiske fotos til de lidt større

Hvis man spørger børn, hvor man skal tage på tur hen i ferien, så er der nok gode odds for at de nævner en zoologisk have. For er der noget mere fantastisk end at se alle de flotte, eksotiske og sjældne dyr, som man kan se i en zoologisk have?
Hvis man mangler lidt liv på børneværelset og måske er der også lidt langt til den nærmeste zoo, så er skønne plakater med fotos af dyr fra den zoologiske have lige hvad I skal bruge.

En dejlig isbjørn, hvor man nærmest kan mærke pelsen, eller en farlig ulv, der kigger med et roligt blik kan stimulere en leg eller fortælling hos børnene. Plakaterne kan også kombineres med bøger, der handler om de enkelte dyr, så børnene har noget at bygge deres egen fortælling på.

Find flotte dyreplakater her:

Kategorier: Hunde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *