Når man anskaffer sig en hund, er der udstyr som der bare ikke kan undværes. Mange af tingene er en nødvendighed, for at hunden trives.
Hunden siges, at være menneskets bedste ven så hvorfor ikke behandle den som det? Der findes alverdens former for udstyr til hunde, men de vigtigste ting vil ofte være madskåle, halsbånd, hundesnor, hundekurv og legetøjet.

Madskål og vandskål

En hund kan ikke undvære mad og drikke, hvilket er ligesom mennesket. Skåle findes i alverdens forskellige materialer, former, højder og farver, hvilket gør det muligt at købe den som passer bedst til din hund.
En hundeskål kan både købes for sig selv, men kan også købes i en æske hvor både mad og drikke skål sidder sammen. Den sammensatte skål er utrolig praktisk og også ofte mest stabil når hunden spiser.

En ny smart hundeskål er Green Slow Eating hundeskålen, som ligner en forstørret græsplet i plastisk. Denne skål gør det muligt, at få foderet ned mellem græsstråene. På denne måde skal hunden bruge mere tid, på at spise foderet. Dette er godt for fordøjelsen, i hvert fald hvis din hund er lidt for hurtigt til at spise foderet.
Derudover findes der også skåle, som stimulere hunden imens den spiser.
Hvis du derudover har brug for en skål, som kan transporteres findes der også foldbare skåle.

Hundehalsbånd og hundesnor

En hund skal være udstyret med adresse på ejeren, hvilket et hundehalsbånd er meget behjælpelig med. Et hundehalsbånd gør det også muligt, at bruge en hundesnor til gåturene.
Hundehalsbåndet kan findes i mange farver og materialer, hvilket gør det muligt at give hunden en smule personlighed.
En hundesnor er praktisk, når hunden skal på de daglige lufteture. En hundesnor findes i forskellige længder og størrelser. Hvis man har en lille hund, så er det smart med en mindre kraftig snor og modsat ved større hunde. Snoren findes også som en metalkæde, hvilket ofte bruges til jagthunde som ikke skal have lige så meget line.
Hvis din hund er lidt for god til at trække på gåturen, så kan en sele være god i stedet for halsbåndet. Selen giver dig som ejer, bedre mulighed for at have kontrollen over hunden samt stå imod.

Hundekurv

En hundekurv er nødvendig for hunden hvile, ligesom sengen er for mennesket. En hundekurv kan købes i diverse dyrehandlere, hvor de kan guide dig i størrelsen og form. Hundekurve findes både som bløde kurve men også som plastik kurve hvor tæpper kan lægges i.
En hundekurv skal passe til hundens størrelse, det letteste vil være at få gode råd ved dyrehandleren om den rigtige kurv til lige netop din hund.

En hund kræver stimulering og træning, her er legetøjet en god hjælp. En hundehvalp vil have brug for legetøjet, både for træningen men også til at bide i. Legetøj kan være alt lige fra plastikdyr til et bundet reb. Hunde vil ofte foretrække få stykker af deres legetøj, hvilket kan vise dig som ejer hvad hunden godt kan lide.
Legetøjet kan også bruges til hundetræning, hvor legetøjet kan være en gevinst hver gang hunden gør det rigtige.

 

Kategorier: ArtiklerHunde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *