Empati og god tid er de mest grundlæggende principper for denne bedemand nær Middelfart. Skal du tage afsked med en af dine kære, er Tommerup Begravelsesforretning derfor et trygt sted at komme hen. Med tillid, tryghed og respekt som kerne-nøgleord står Tommerup Begravelsesforretning til rådighed for hele Fyn, også hvis du mangler en bedemand i Middelfart.

God erfarring betyder noget

Som tidligere sygeplejerske på Odense Universitetshospital og nu bedemand uden for Middelfart er Jeanette Schärfe, som driver begravelsesforretningen med Ulrich Nielsen, vant til at møde pårørende med respekt og forståelse for den svære situation, de står i, når de skal sige farvel til dem, de har kær.

Jeanette Schärfe  sætter en ære i at planlægge en værdig og højtidelig afsked som bedemand nær Middelfart; En, som de nærmeste ikke vil glemme. I planlægningen tages der især højde både for de efterladtes og den afdødes ønsker for afskeden – og det er særlig vigtigt for denne bedemand nær Middelfart, at ceremonien afspejler det liv, som den afdøde har levet.

Kendt i lokalområdet

Forud for en begravelse eller bisættelse tager hun sig af alt papirarbejdet, hjælper med de svære beslutninger og deltager i alle ceremonier. Som bedemand nær Middelfart er hun i tæt kontakt med lokale kapeller og kirker, og hun kan rådgive sikkert og forstående om, hvilke steder der passer bedst til dine behov. Intet foregår i hast hos denne bedemand nær Middelfart. Tværtimod er det vigtigt for Tommerup Begravelsesforretning, at de efterladte får tid til at tage de beslutninger, der føles rigtige.

Tommerup Begravelsesforretning har også sit eget hus ved navn Schärfes Hus. Har du brug for en bedemand nær Middelfart, som kan foretage en borgerlig højtidelighed uden for kirken, kan huset også bruges til dette. Den afdøde kan også få lov til at stå på køl under opsyn hos bedemanden uden for Middelfart, hvis dette ønskes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Boliginterioer.dk

 

Bedemanden der opfylder alle ønsker

 

Hvad enten du skal have en borgerlig højtidelighed, en begravelse i kirken eller en bisættelse, kan Tommerup Begravelsesforretning hjælpe med at tage en ordentlig, værdig og smuk afsked med den, du har kær.  Denne bedemand nær Middelfart har årevis af erfaring og sætter tryghed, tillid og respekt i højsædet, når der skal siges det sidste farvel.

 

Som bedemand nær Middelfart er det vigtigt for Jeanette Schärfe, der driver begravelsesforretningen sammen med Ulrich Nielsen, at støtte familien og de pårørende så meget som muligt midt i sorgen. Ved pludselige og uventede dødsfald kan de ofte stå helt uforberedte over for de mange praktiske ting, der skal afklares, men bedemanden nær Middelfart kan hjælpe med al den rådgivning, situationen kræver.

 

I Schärfes Hus, som er begravelsesforretningens egne lokaler, er det i øvrigt muligt for den afdøde at stå på køl – under opsyn – hvis der er brug for dette. Ønsker de pårørende en borgerlig højtidelighed, som ikke foregår i kirken, er der også mulighed for at arrangere dette i Schärfes Hus. Bedemanden tæt ved Middelfart kan både hjælpe med musik, tekster og planlægning i det tilfælde.

 

Jeanette Schärfe, der er tidligere sygeplejerske på Odense Universitetshospital, klarer papirarbejdet, hjælper med de svære beslutninger og deltager i alle ceremonier. Som bedemand tæt ved Middelfart har hun også regulær kontakt med lokale kapeller og kirker i området og er derfor i stand til at rådgive om, hvilke der passer bedst til de pårørendes behov. Samtidig sørger hun for, at de pårørende har god til at træffe de rette beslutninger. Empati og god tid er nemlig centrale værdier for bedemanden nær Middelfart.

 

I planlægningen tages der især højde for den afdøde og de pårørendes ønsker for, hvordan den sidste afsked skal forløbe, og det er særlig vigtigt for denne bedemand uden for Middelfart, at ceremonien falder i tråd med det liv, som den afdøde har levet.

Kategorier: Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *